Asbestipurkua Hämeenlinnassa ja Etelä-Suomessa

Hämeen Asbestipurku Oy on asbestipurkuun erikoistunut yritys. Poistamme asbestin huolellisesti ja turvallisesti viranomaismääräysten mukaan. Toimimme Hämeenlinnasta käsin joustavasti koko Etelä-Suomen alueella.

Voiko talossani olla asbestia?

Asbestia on käytetty rakennusmateriaaleissa aina 20-luvulta alkaen vuoteen 1994, jolloin se kiellettiin Suomessa. Asbestia esiintyy useimmiten taloissa, jotka on rakennettu 50–90-luvuilla. Sitä voi löytyä monista talon materiaaleista, kuten eristeistä, tasoitteista, laasteista, kaakeleista, vinyylilaatoista, rakennuslevyistä tai mattoliimoista.

Jätä asbestipurku ammattilaiselle

Rikkoutuessa asbestimateriaalit levittävät asbestipölyä ilmaan. Hengittäessä asbestipöly voi päätyä keuhkoihin, mikä on erittäin vaarallista. Hengitetyn asbestipölyn on havaittu aiheuttavan vakavia sairauksia, kuten keuhkosyöpää. Siksi onkin tärkeää poistaa asbesti aina huolellisesti ennen remonttitöitä ammattilaisen toimesta – oli kyseessä sitten keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai kattoremontti.

Ota yhteyttä ja tilaa asbestikartoitus

Jos epäilet, että talossasi saattaa piillä asbestia, kannattaa ennen remonttia tilata meiltä asbestikartoitus. Näin varmistut siitä, ettei asbestipölyä pääse sisäilmaan, kun vanhoja rakenteita puretaan. Suoritamme kartoituksia ja asbestipurkuja Hämeenlinnassa ja muualla Etelä-Suomen alueella. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai suoraan viereisellä lomakkeella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hämeen Asbestipurku Oy
Metsämaantie 10
14240 JANAKKALA

Y-tunnus: 2078419-9
Puh: 0400 353 421

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hämeen Asbestipurku Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.