Asbestipurkua Hämeenlinnassa ja Etelä-Suomessa

Hämeen Asbestipurku Oy on asbestipurkuun erikoistunut yritys. Poistamme asbestin huolellisesti ja turvallisesti viranomaismääräysten mukaan. Toimimme Hämeenlinnasta käsin joustavasti koko Etelä-Suomen alueella.

Voiko talossani olla asbestia?

Asbestia on käytetty rakennusmateriaaleissa aina 20-luvulta alkaen vuoteen 1994, jolloin se kiellettiin Suomessa. Asbestia esiintyy useimmiten taloissa, jotka on rakennettu 50–90-luvuilla. Sitä voi löytyä monista talon materiaaleista, kuten eristeistä, tasoitteista, laasteista, kaakeleista, vinyylilaatoista, rakennuslevyistä tai mattoliimoista.

Jätä asbestipurku ammattilaiselle

Rikkoutuessa asbestimateriaalit levittävät asbestipölyä ilmaan. Hengittäessä asbestipöly voi päätyä keuhkoihin, mikä on erittäin vaarallista. Hengitetyn asbestipölyn on havaittu aiheuttavan vakavia sairauksia, kuten keuhkosyöpää. Siksi onkin tärkeää poistaa asbesti aina huolellisesti ennen remonttitöitä ammattilaisen toimesta – oli kyseessä sitten keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai kattoremontti.

Ota yhteyttä ja tilaa asbestikartoitus

Jos epäilet, että talossasi saattaa piillä asbestia, kannattaa ennen remonttia tilata meiltä asbestikartoitus. Näin varmistut siitä, ettei asbestipölyä pääse sisäilmaan, kun vanhoja rakenteita puretaan. Suoritamme kartoituksia ja asbestipurkuja Hämeenlinnassa ja muualla Etelä-Suomen alueella. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai suoraan viereisellä lomakkeella.

Suosittele meitä

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!